Mirza: Her Kapıyı Çalıp, Her Gönüle Gireceğiz”

Mirza:  Her Kapıyı Çalıp, Her Gönüle Gireceğiz”

Mirza, Dernek ve Esnaf ziyaretlerine aralıksız devam ediyor.

Bandırma Belediye Başkan Aday Adayı Dursun Mirza, Dernek ve Esnaf ziyaretlerine aralıksız devam ediyor. Dün birçok dernek ve esnaf ziyareti yaparak görüşmeler gerçekleştiren Mirza çalışmaları hakkında bilgi vererek “Her Kapıyı Çalıp, Her Gönüle Gireceğiz” dedi.

Dernek ve Esnaf Ziyaretlerine aralıksız devam eden Başkan Aday Adayı Dursun Mirza ekibi ile beraber her kapıyı çalıp, her gönüle giriyor. Gün boyunca ziyaretlerine aralıksız devam eden Mirza, her vatandaşın elini sıkarak sohbet etmeyi ihmal etmedi. Ekibi ile beraber Bandırma’nın birçok Mahallesinde çalışmalarını sürdüren Mirza, bugün de dernek ziyaretlerine devam etti.

İLK ZİYARET YARDIM SEVENLER DERNEĞİNE

Ekibi ile beraber çalışmalarına hız kesmeden devam eden Başkan Aday Adayı Dursun Mirza, ilk ziyaretini Kasaplar Halinde bulunan Bandırma Yardım Sevenler Derneğine yaptı. Burada dernek başkanı ve üyeleri ile bir araya gelen Dursun Mirza dernek çalışmaları hakkında bilgi alarak; “Bandırma Yardım Sevenler Derneğini her zaman gönülden destekledim, bundan sonrada desteklemeye devam edeceğim. Bandırmaya ve yardıma muhtaç insanlara yaptığınız hizmetler takdire şayan bir olaydır. Sizleri bundan kolayı kutluyor, bundan sonra beraber daha güzel işler yapacağımızı umut ediyorum” dedi.

İKİNCİ ZİYERET BALKAN GÖÇMENLERİ DERNEĞİNE

Bandırma Yardım Sevenler Derneği ziyaretinin hemen ardından Balkan Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneğini ziyaret eden Başkan Aday Adayı Dursun Mirza, dernek başkanı Bülent Aygün’den bilgi alarak, bundan sonra yapacakları çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulundular. Mirza; “Bal-Göç Derneği Bandırma’da her zaman güzel işler yaptı. Bizlerde elimizden geldiğinde bu çalışmalara destek verdik, vermeye de devam edeceğiz. İnanıyorum ki bundan sonra bir birimize destek vererek daha güzel işler yapacağımıza inanıyorum” dedi.

MİRZA: “HER KAPIYI ÇALIP, HER GÖNÜLE GİRECEĞİZ”

Gün boyunca ziyaretlerine devam eden Başkan Aday Adayı Dursun Mirza; “Bandırma’da her zaman güzel işler yaptık. Ürettik, üretmeye de devam edeceğiz. Bu halka güzel hizmetler sunduk. Bundan sonrada vatandaşlarımızın desteği ile daha güzel işler yapacağız. Dursun Mirza olarak şunu açıkça söylüyorum, “her kapıyı çalıp, her gönüle gireceğiz” dedi.

 



  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı